RE design seo support banner SEARCH ENGINE OPTIMIZATION VINDBAAR OP GOOGLE SEO SUPPORT

SEO VOOR UW WEBSITE

WAT IS SEO EN WAT DOEN WIJ?

SEO is het optimaliseren van (mobiele) websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken.

Wij kunnen u helpen met de basis van SEO. Door een zoekwoordenonderzoek kunnen wij ervoor zorgen dat Google u beter indexeert. Wij kijken of uw website de juiste zoekwoorden gebruikt op de verschillende landing pagina’s. Daarbij geven wij gratis advies hoe u beter vindbaar wordt op Google.

Wij kunnen u nooit beloven om op de nummer 1 plaats in Google te komen en geen één organisatie kan dat. SEO is een samenhang van autoriteit, techniek en content. Wel kunnen wij u helpen aan een betere positie in de Google SERP.

Heeft u vragen over SEO of bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust met ons telefonisch of per mail contact op.

seo support re design website

PRIJZEN SEO VOOR UW WEBSITE

Zoekwoorden analyse SEO BASIS PAKKET
seo analyse

• Welke zoekwoorden zijn het beste binnen uw branche?
• Welke zoekwoorden gebruiken de concurrenten?
• Heeft het zin om te concurreren met de concurrenten?
• Welke zoekwoorden bieden kansen?


Tijdelijk gratis twv €175,-
Gevonden worden op Google SEO PER PAGINA
seo pagina

Zoekwoord: Zoekwoord die de pagina het beste beschrijft;
SEO-titel: Niet meer dan 60 tekens;
Website omschrijving: Korte tekst (155 tekens) die onder uw titel verschijnt. Gebruik onderscheidende woorden samen te vatten wat bezoekers zullen zien op Google.


PER PAGINA €15,-
Zoekmachineoptimalisatie HET DOEL VAN SEO
seo re design

Wanneer gebruikers op zoek gaan in zoekmachines zoals Google, vullen ze zoekwoorden in. Het doel is dat u met uw website gevonden wordt op die zoekwoorden. Wanneer iemand bijv. zoekt naar ‘Restaurant Almere’, dan wilt u graag met uw website getoond worden.


CONTACT

Uw site beter vindbaar maken

De meeste mensen komen bij u terecht via zoekmachines zoals Google. Met goede SEO komt u hoger terecht in de zoekresultaten en wordt u sneller gevonden. Met de volgende stappen kunnen wij uw website de best mogelijke inhoud geven.
seo google banner

ZOEKWOORD ANALYSE:

Voordat er een webpagina geoptimaliseerd gaat worden voor een zoekterm, is het handig om te weten of er wel wordt gezocht op die term.

PAGINA TITEL:

Algemeen wordt de pagina titel gezien als een belangrijke plaats om de trefwoorden in te verwerken. Als de zoekterm in de pagina titel staat, kan de website op een Google-pagina met zoekresultaten dus beter opvallen.

TEKSTLENGTE:

Een pagina met weinig tekst zal minder goed gevonden worden op Google. 1600 woorden of meer zal een beter resultaat geven in zoekmachines.

google seo support

ZOEKTERM IN URL:

Google vindt het erg prettig als de zoekterm waarop uw site gevonden wilt worden in die URL staat.

ZOEKTERMEN IN KOPPEN & TUSSENKOPPEN:

Google vind dat koppen en subkoppen belangrijke informatie verstrekken over de tekst in zijn geheel. Daarom is het belangrijk dat de zoektermen terugkeren in de koppen en tussenkoppen van je webpagina.

ZOEKTERM DOOR DE HELE PAGINA:

De zoekterm waarvoor de pagina geoptimaliseerd is moet ook in de gewone tekst van de pagina voorkomen, maar niet te veel.

google seo afbeeldingen

AFBEELDINGEN:

Ook afbeeldingen op uw website tellen mee in de zoekopdrachten. Elke afbeelding krijgt een naam (image ALT) met betrekking tot de zoekterm.

support seo

LINKBUILDING:

Linkbuilding is het actief links verzamelen van andere websites naar uw website. Dit is essentieel voor de positie in zoekmachines zoals Google.

google seo

GEDULD:

SEO is niet gemakkelijk. Het is tijdrovend, het vergt kennis over hoe Google en andere zoekmachines werken en bovenal moet u ook geduld hebben. De vindbaarheid kan verschillen per branche.

Call Now Button