Hulp bij SEO

SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachineoptimalisatie

WAT IS SEO EN WAT DOEN WIJ?

SEO is het optimaliseren van (mobiele) websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken.

Wij kunnen u helpen met de basis van SEO. Door een zoekwoordenonderzoek kunnen wij ervoor zorgen dat Google u beter indexeert. Wij gebruiken Yoast om in te zien of u website de juiste zoekwoorden gebruikt op de verschillende landing pagina’s. Daarbij geven wij gratis advies hoe u beter vindbaar wordt op Google. Wij kunnen u nooit beloven om op de nummer 1 plaats in Google te komen en geen één organisatie kan dat. SEO is een samenhang van autoriteit, techniek en content. Wel kunnen wij u helpen aan een betere positie in de Google SERP.

Heeft u vragen over SEO of bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust met ons telefonisch of per mail contact op.

SEO BASIS PAKKET

SEO ZOEKWOORDEN ANALYSE TIJDELIJK GRATIS T.W.V. €175,-

• Welke zoekwoorden zijn het beste binnen uw branche?
• Zoekwoorden die uw concurrenten gebruiken?
• Heeft het zin om te concurreren met de concurrenten?
• Welke zoekwoorden bieden kansen?

SEO TOEPASSEN PER LANDINGSPAGINA €15,-

ELKE WEBPAGINA WORD VOORZIEN VAN EEN:

• Zoekwoord: Zoekwoord die de pagina het beste beschrijft;
• SEO-titel: Niet meer dan 60 tekens (spaties inbegrepen) om een titel te maken met relevante zoekwoorden;
• Website omschrijving: Korte tekst die bij de zoekresultaten in Google onder uw titel verschijnt. Gebruik onderscheidende woorden om in niet meer dan 155 tekens samen te vatten wat bezoekers bij u te zien zullen krijgen.

Dit vind u niet in de pagina zelf, maar bevind zich in de HTML-code van de pagina.

UW SITE BETER VINDBAAR MAKEN

De meeste mensen komen bij u terecht via zoekmachines zoals Google. Met goede SEO komt u hoger terecht in de zoekresultaten en wordt u sneller gevonden. Met de volgende stappen kunnen wij uw website de best mogelijke inhoud geven.

1.

Zoekwoord analyse

Voordat er een webpagina geoptimaliseerd gaat worden voor een zoekterm, is het handig om te weten of er wel wordt gezocht op die term.

2.

Zoekterm in URL

Google vindt het erg prettig als de zoekterm waarop uw site gevonden wilt worden in die URL staat.

3.

Pagina titel

Algemeen wordt de pagina titel gezien als een belangrijke plaats om de trefwoorden in te verwerken. Als de zoekterm in de pagina titel staat, kan de website op een Google-pagina met zoekresultaten dus beter opvallen.

4.

Zoektermen in koppen en tussenkoppen

Google vind dat koppen en subkoppen belangrijke informatie verstrekken over de tekst in zijn geheel. Daarom is het belangrijk dat de zoektermen terugkeren in de koppen en tussenkoppen van je webpagina.

5.

Zoekterm door de hele pagina

De zoekterm waarvoor de pagina geoptimaliseerd is moet ook in de gewone tekst van de pagina voorkomen, maar niet te veel.

6.

Tekstlengte

Een pagina met weinig tekst zal minder goed gevonden worden op Google. 1600 woorden of meer zal een beter resultaat geven in zoekmachines.

7.

Afbeeldingen

Ook afbeeldingen op uw website tellen mee in de zoekopdrachten. Elke afbeelding krijgt een naam (image ALT) met betrekking tot de zoekterm.

8.

Linkbuilding

Linkbuilding is het actief links verzamelen van andere websites naar uw website. Dit is essentieel voor de positie in zoekmachines zoals Google.

9.

Geduld

SEO is niet gemakkelijk. Het is tijdrovend, het vergt kennis over hoe Google en andere zoekmachines werken en bovenal moet u ook geduld hebben. De vindbaarheid kan verschillen per branche.

Call Now Button