Contact opnemen met ons

Stel gerust een vraag

OVER ONS

RE-Design website is ontstaan uit twee vrienden met één passie: mensen helpen aan een website / webshop. Wij zijn een klein bedrijf en helpen u graag. Het online gevonden worden is en blijft belangrijk in de toekomst. Wij verdiepen ons steeds in de veranderingen van Google SEO en voeren dit door in ons werk. Wij zorgen ervoor dat u een moderne en responsive website krijgt met een template die bij u past. Een site of shop met een mooie uitstraling is het visitekaartje van uw bedrijf. Tevens bieden wij diverse pakketten hosting aan, ook een domeinnaam is bij ons te bestellen.

Wij zijn flexibel en vormgeven uw gedachte in een website of webshop. Onze toegevoegde waarde is dat wij net even een stapje extra zetten voor de opdrachtgever. Wij vinden het leuk om onze opdrachtgevers te verrassen.

Mocht u gewoon een simpele vraag hebben mail dan naar: info@re-designwebsite.nl. Voor specifieke vragen over een website, webshop, hosting of onze andere diensten kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u een domeinnaam en/of pakket bestellen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen contact met u op om alles door te lopen om uw bestelling in goede orde te verwerken.


    Meer informatieEen offerteEen afspraak makenBestellen

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de boom.


    Call Now Button